Tre fördelar med att läsa för ditt barn

Högläsning för barn

Varför är egentligen läsning så viktigt för barn och vilka fördelar har det? Som förälder tänker du kanske först och främst på att läsning utvecklar ditt barns ordförråd. Utöver detta finns det fördelar med läsning som kanske inte är lika självklara. Låt oss dyka ner i vad forskningen säger om barns läsning!

Bakåtvänd bilbarnstol bäst i test

En bra bakåtvänd bilbarnstol är en av de bästa investeringarna i ditt barns säkerhet. Vi har samlat vad du bör tänka på vid köp av bilbarnstol.

Barngrind bäst i test

Barngrindar är inte längre oflexibla och krångliga att montera. Vi har samlat de bästa barngrindarna för småbarnsföräldrar.

Simpuffar barn bäst i test

Är ditt barns simpuffar certifierade enligt europeisk standard? Vi har listat de bästa armpuffarna för barn.

Andningslarm bäst i test

Ett andningslarm kan stilla en del av din oro som förälder. Det bästa andningslarmet mäter syrehalt och ger dig en bra överblick.

Aktivitetskub bäst i test

En aktivitetskub förbättrar barnets finmotorik, kreativitet och stimulerar mentalt. Den bästa aktivitetskuben innehåller flera funktioner.

Barnpool bäst i test

En barnpool kan kännas som ett måste varma, soliga sommardagar. Den bästa barnpoolen är den som är säker, tålig och samtidigt rolig.

Bästa babytäcket – Barntäcke bäst i test

Det finns några saker som kännetecknar det bästa babytäcket. Ett bra babytäcke ska vara bekvämt, lagom varmt samt bra kvalité. I den här artikeln går vi igenom vad du ska tänka på när du köper ett babytäcke.

Bästa sovpåsen för bebis

Jollein sovpåse för alla årstider

En sovpåse är ett bra sätt att slippa hålla på med filtar. Den bästa sovpåsen för bebis gör att ditt barn sover gott och med rätt temperatur.